8/10/10

Lagu evergreen

Ungkapan kata selindung hasrat nan di hati
Andainya ditafsir terserlah makna yang tersembunyi
Renungan mata bukan pandangan biasa

Bertahun andai terjalin hingga waktu ini
Gurauan mesra menghiasi masa kita bersama
Semakin berputik perasaan ini

Kini baru ku sedari
Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya
Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri
Kalimah cinta selongkar renungan dicipta
Mungkinkah dibiar terdampar
Kasih tak kesampaian
Naluri bisik bukannya dambaan cinta

Kini baru ku sedari
Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya
Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri
Ikhlas ku nyatakan
Kau yang ku sayangi
Kau yang ku cintai
Walau tak mampu ku miliki
Ingin ku luahkan
Mungkin satu hari
Kan terbuka pintu hati
Dapat juga kau terima
Diriku akhirnya
Ikhlas ku nyatakan
Kau yang ku sayangi
Kau yang ku cintai
Walau tak mampu ku miliki
Ingin ku luahkan
Mungkin satu hariKan terbuka pintu hati
Dapat juga kau terima
Diriku akhirnya...

ayo jiwang siot lagu niw..tapi niw lah lagu prebet aqu masa form 6...
siap bawak henpon berbagai p suklah sebab pagi2 aqu suka dgr lagu niw...
dgr ja lagu niw baru ada roh nak belajar org kata...hahahahah...
siot betol lah aqu niw...dah lah tunjuk kerek bawak fon p skulah...mcm lah henpon aqu ja ada mp3 kot...
ekesen ckit...ahhahahah...
tapi kalau ada spot check ja baru nak kelam kabut cari tempat nak sorok pon niw...hahahaha...
paling x tahan letak dlm kasut...biarlah asal selamat x kene rampas dek cikgu dispilin..
peace no war!!!windu lak masa2 form 6...kali terakhir jejak kaki kat skulah...
:) KSAH always in my heart...<3

0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini