27/10/10

SAYA SAYANG KULKULUS

salam...
huk3...nak luah perasaan niw...arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....jerit dalam ati ja...hahahha..kang ganggu lak org 1 rumah niw nak study..dah lerr niw minggu final exam...x ke kene maki free2...
MySpace
nape lah saya kene belajar niw semua??????O.M.G...
x suka kira2 dari sukulah lagi setakat + - / x 2 x kisah ag(hak3...)..xp nape lah amik kos yang memerlukan aqu kira mengira niw kat U taktau...
hahahaha..nak kata bengap pon x aqu niw..kalau x mengira watapa lah aqu amik kos berkaitan ekonomi kan...
dah tau P.A.S.T.I saya akan belajar niw semua...owhhh...
mula2 Matematik Utk Ekonomi...kemudian Statistik utk eknomi...
dan paling x tahan Kalkulus utk Ekonomi...dgr nama pon dah teketaq2...
biasalah org x pandai mate+add mate dr sukulah memang akan jd mcm niw...
huk3...apa lah markah MId exam aqu ekk...??dah dapat bayang dah mesti teruk...i know larr myself berada ditahap mana...
hari Sabtu (30/10/10) niw lak exam final...xper2...bak kata pepatah dimana ada kemahuan disitu ada jalan..masih ada masa nak ubah semuanya...selagi x melangkah keluar dr pintu Dewan Gemilang (tempat exam yg dah rasa mcm duduk kat luar negara time sejuk)hahahahah...
mari study K A L K U L U S smpai nak muntah...hak3....chaiyok3!!!!
May Allah always bless me...also doa dr kedua ibu bapa...
MySpace


p/s: mari buat duit sama2...D=doa
                                            U=Usaha
                                            I=ikhtiar
                                               T=tawakal
inilah rahsia kejayaan....:)




0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini