23/12/10

ENTRI KHAS BUAT KAU

Assalamualikum dan Salam 1 Malaysia...
semangat!!! semangat!!!( nada cam Intan citer Indon yg populat dulu kat astro prima)hahahahah....
ishk terasa nak nanyi lagu Negaraku lah pulak...rasa-rasa dah hampir setahun kot x nyanyi lagu Negaraku ramai-ramai...ishk3...apa punya rakyat Malaysia lah...tapi aqu still ingat lagi lagu Negaraku 2 yerr....
MySpaceaccutly dayu tulis entri khas niw sebab nak ucapkan thanks bebanyak kat kawan karib dayu iaitu CIK FIYDA comei kita sebab dia dah promote dayu kat blog dia..2 kali pulak 2...hehehehe...rasa pames lak....CIK FIYDA niw merangkap kosmate dayu kat UKM...kami majoring Ekonomi Pembagunan & Sumber Manusia...
dayu jugak nak ucap gud luck kat piyda sebab dia join kontes AKU DAN KACA MATA....dan 1 lagi SEGMEN JOM BERKENALAN...
MySpacethanks manyak...manyak... n manyak ya piyda...dan semoga ko dpt adiah utama dan jgn lupa belanja aqu tau...hahahaha...Jangan lupa yer kawan-kawan singgah blog dia yerr...dia niw rajin mengupdate blog dia...leh lah baca entri dia selalu...kalau saya jangan harap lah yerr..kalau rajin 2 3 entri saya update..kalau malas sebulan sekali jew...:p..anyway share2,gamshamida dan arigatou sekali lagi buat piyda...sayang kau kencang-kencang.....MySpace


 oklah sampai sampai disini sahaja...dah masuk maghrib nak mandi dan solat...
ok..selamat tinggal(cewah skema ckit)...
assalamualaikum....
MySpace







RASA BANGGANG....

Assalamualikum & Salam Sejahtera kawan2 ku yg cantik2 dan hansem2 belaka...
malas!!!malas!!!malas!!!
pasai pa lah aqu niw malaih sangat xtau...xda mood nak mengupdate blog aqu niw...

haduiyyyyyyyyyyyyyyyyyaiiiiiiiiiiiiiiiiii.....aqu serabut lah dengan sem 4 niw...
niw semua berpunca dari kesilapan diri sendiri lalu aqu telah menyalahkan orang lain yang x berdosa...
perbuatan aqu disem 3 memang tidak boleh dimaapkan...MySpacehukhukhuk....kekantoian 1 subjek killer betul2 telah menembak mati aqu dengan begitu tragis sekali...huuuuu...KALKULUS UNTUK EKONOMI kenapakah kau begitu kejam sekali dgn aqu???sesugguhnya aqu pun tidak menyalahkanmu satu peratus pon..kerana 99.9% kesalahkan ini disebabkan diriku sendiri yang tidak bersungguh-sungguh menghabiskan masa berdating denganmu...aqu tahu itu semua salahku...kau telah memutuskan untuk membalas perbuatanku dengan cara ini...sesungguhnya aqu cukup menderita....diatas sebab-sebab dibawah ini:

1.aqu perlu memintaa maaf denganmu dan kembali menjalinkan hubungan denganmu untuk sem ini...
2.cgpa dan pngk aqu juga telah menerima akibat atas perbuatanku...
3.aqu terpaksa menaip surat cinta buat dekan fak. aqu untuk menmbah jam kredit  demi berjumpa denganmu semula sayangku KALKULUS....MySpaceohhh..tidak apa demi memperbaiki cgpa dan pngk aqu sanggup...
4.aqu juga tepaksa menunggu jam kredit untuk mengambil subjek majoring dan wajib pusat yang tidak dapat aqu tekan tambah ke dalam jadual pendaftaran kursusku.... owhhh....betapa sedeh hatiku ini...
5.aqu terpaksa bangun bangun awal pagi hari jumaat dengan penuh semangatnya pergi berjumpa denganmu di bilik kuliah...selama ini sejak dari sem 1 aqu tidak pernah ada kelas hari jummat..dan hari jumaat termasuk hari public holiday bagi aqu...huhuhuhu...

sekarang ini jadual kelas aqu masih kelam kabut...ada subjek yg tepaksa aqu daftar manual...nasib baik ahh lect. semua bagus2 memahami situasi pelajar tahun 2 cam aqu ini...hahahahahha....
anyway aqu terpaksa tunggu keputusan sama ada penambahan jam krdit aqu 2 diluluskan..kawan2 doakan lah semoga pemohonan aqu 2 berjaya ya...hukhukhuk...

Dan pengajaran disini...kalau dah tahu subjek 2 kome lemah jangan lah amik masa last2 minit masa nak dekat exam baru nak study..alamak memang x berapa nak berjaya lah..kalau lulus pon cukup2 makan...
yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan....
peace no war!!!
MySpace




.

17/12/10

Pengorbanan "Terindahku"

Assalamualikum,Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia...(hehehehe)...lama betol x update blog nie...bukan apa malas dan xder idea nak tulis apa...lagipun sejak 2 menjak nie bizi lerr....masa kat kampung bizi jadi penternak(ternak binatang dan ternak diri sendiri)...hahahahha....maka hari ini terajin dan terupdate lah blog ini....jum baca apa yg saya mengarut ini yer kwn2...

7 DISEMBER 2010

Dah Otw balik UKM..perkampung Simposium Keushawanan Inter-U 2011 KAB dan juga ABADI a.k.a Aminuddin Baki Annual Dinner of Inspiration......2 in 1 beb....bukan tamak yerr....tapi nak cari pengalaman...mula2 rasa cam boleh bawak jew tanggungjawab nie...tapi gamaknyer memang penat kot...huhuhu...tanggungjawab tetap tanggungjawab...
walau berat hati,berat punggung berat perut dan berat segala-galanya namun diri ini wajib balik...
selama 2 minggu niw maka perlulah aqu bertungkus lumus menyiapakan semua kerja utk Simpo dan Abadi...
at least siapkan sedikit sebanyak pon dah kira ok...

Simpo akan berlangsung 15 Januari 2011....
jemput yerr dtg ramai-ramai..terbuka utk semua lapisan masyarakat...heheheheh....


dan ABADI pulak dinner tahunan kolej...pastinya semua penduduk kampung aminuddin baki akan dijemput...
19 Mac 2011...
tema majlis KAU ABADI DIHATIKU...
tema pakaian SPAKLING NATURE...so dah boleh start cari baju ni...hahahahah....
malam 2 semua mesti bling2 lah yerrr.....


10 DISEMBER 2010

OMG...hari paling ditunggu-tunggu...
result exam budak2 UKM dah kuar...nepes giler ahh..tapi dah boleh agak dapat o.k atau k.o...
x mau citer banyak sebab agak sedih....sebab 1 subjek everything not in lane....tapi xperlah semua ada hikmah...maka nasihat kepada diri sendiri....anda buatlah yang terbaik..kerana semua terpulang pada diri anda...huhuhuhu....kenapa setiap sem subjeknyer makin susah....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........kene banyak lagi usaha niw...



20 DISEMBER 2010

welkem new sem....x sabar sebab dapat jumpa balik kengkawan...dan yang penting blok niw dah x sunyi...huhuhuhu....
dan kehidupaan back 2 normal...
bangun pagi---->kelas---->makan tenggahhari----->kelas---->tutor---->on9----->assignment....
kepada warga-warga UKM selamat kembali ke sekolah a.k.a falkuti anda masing-masing yerr...MySpace






Terdapat ralat dalam alat ini