29/10/10

KEMEREPEKAN DI MINGGU EXAM

Hallu dan assalamualikum...
Tingtong....(bunyi loceng atau kepala otak yg tgh tingtong niw??)MySpace
huk3...exam!!!exam!!saranghae exam...huahuahua..tetiba jew kan...
masuk jew minggu final exam ni mesti perasaan dan rasa 2 bercampur baur...
stress+mengantuk+malas+meroyan+menggila+risau+ panik(sebab masa mid sem  markah exam x memberangsangkan)+menyibuk kan diri study...x lupa menyibukan diri mengon9 pacebuk dan blog...ah...niw lah masalah yang melanda diri aqu + kawan baik aqu...memperkenalkan HANA ISMAIL tingtong dan suka makan...hahahahahah...(jgn marah..nanti kene jual)..hahahhaha...


x caya tgk gmbr dah...hahahhaha....
disebab kan gape exam yang terlalu lama hampir 5 hari memang enjoy sakan lah kami...enjoy x enjoy...study lappy x pernah off...sebab apa???kalau
MySpace

nilah ubatnya....hahahha...saja jew letak note n kalkelater 2..bajet study gak kan...xder lah ralik mengadap lappy ja...(meja study saya)hak3...Nak bukak facebook rasa tak senang gila. Perghh. Membazir.masa wey (time ni memang tertekan gila. Kena berperang dengan diri sendiri nak bukak facebook, formspring,blog . Sebab laptop depan mata. Kabel/wifi kat sebelah je. Exam hari sabtu niw . Nanti duduk depan facebook memang buku OFF9 terus.) ..aku lah 2....T..T

ni pulak meja study SiHANA 2..hahahah..dia bejet meja dia x sepah...nak amik pic pon nak kemas-kemas dulu....MySpace
Ni meMeja studi bersepah gila. Mana dengan highlighternya. Pen biru, hitam , merah. Kertas-kertas memang confirm bersepah punya. Agak2 ade nota yang hilang tu mula nak naik angin. Buku semua terbukak. Kalau ada buku tambahan dari library tu semua nak dibukaknya serentak. Ada tu 4,5 buku serentak bukak.
oleh kerana kami ni jenis suka study smpai ke pukul 5 pagi...ni lah tebiat kami...hahahah...sebijik cam HANA...hahahha...
tetiba jew tadikan laparlah..jom makan sup ayam dgn roti nak??dgn perasaan xcited...belek punya belek...balarr...sup ayam 2 dah expired lah... jd dgn pantas keputusan dibuat dgn hot cokolat pon jadilah...sebab perut dah lapar sgt...yerlah tenaga abis sbab penat study...ahaks...ni lah hasilnya dari kami berdua...

 
nampak cam biasa ja kan..bg kami yg tgh lapar..niwlah makanan yg paling sedap malam niw...
(kitaorg tgh bajet biasalah akhir2 sem ni mana nak mampu makan mekdi,kepc,pizza hut...awal2 sem dah perhabih sakan..)
MySpace
tgk cam x abis ja tapi...niw lah hasilnya...lapar punya pasal....
sapu bersih yer....


hahahah...tulis pepanjang niw x study kerr woikk???hahahah...dah lerr yer..buang masa megdedapte blog gamaknya x study lah...dal larr jam skrg menunjukan pukul 1.44 a.m yer..tdor lewat bagun pon lewat lah jdnya...
MySpace
korang2...niw lah perangai aku time2 minggu exam niw...hahahahha...
  • Time ni jugak lah baru terfikir kenapa lah aku tak study awal2. Kan senang. Haihh. Pastu ada pulak yang buat azam untuk semester depan. Tak nak buat dah macam sem sekarang. *padahal tiap2 sem azam sama. Tak berubah gak. Tak pun menjadi semangat dia masa awal sem je. Sampai minggu ketiga dah hancusss.hahahah..itulah saya...
  • Membaca dengan kadar yang cepat. (entah faham ke tak belakang kira, sebab nak jawab subjektif, hentam pon boleh, yang penting ada point nak goreng )
  • Agak yang nak mereng tu start la nak bukak mp3 volume paling sakit telinga. Tapi time ni memang tak sakit telinga. Sebab sakit otak lebih dari sakit telinga.
  • Masa tidur pon boleh terbayang-bayang yang baca tadi(ada tu siap ambik handout letak tepi bantal. Moga-moga dapat buat daya serapan terus lagi bagus.
  • Sebab nak exam duduk dalam bilik je. Mengadap handout, buku, nota.nota. (jadi beruang kutub, sampai rambut serabai pon tak perasan) selalunye merayau g bilik orang. Tak pun kluar. G main bowling lah. Tgk wayang lah. Pantang ade mase terluang.
  • Kalau nak cakap pon tersasul-sasul. Salah cakap. Pastu cakap benda merepek je. Muka dah la cam zombie. Cakap merepek.repek sebab otak fikit handout, nota tak baca lagi vs nak jalan-jalan. Nak borak.borak. sampai satu tahap rasa nak rebus buku dengan handout semua. lagi merepek die cakap sebenarnye, lagi banyak topic die tak cover tu.

hahahahhaha...sebijik mcm saya...anda semua macam 2 x???myb anda x kot tambah2 HANA...saya jew...huahuahua...
ok lah cek nak p smbung balik study lah...
chaiyok2!!!
MySpace

(entri kat atas 2 diambil & diedit dr pacebuk sape tah..thanks yer tuan entri)

0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini