13/01/11

MALAM PERTAMA ....

Hye semua..lama x update yerr..jom kongsi pengalaman malam pertama???hahahahha....
mula2 memang teruja bangat kan..lama2 x nyampah pon ada...
Malam pertama aku biasa jer…
Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit…
First main terkial-kial gak laa carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe >
Itu laa pengalaman malam pertama aku main IPHONE mase baru beli 1  tahun sudah…sekarang dah pakai dah..sebab x pandai guna...hahahhaha...malas nak mentouch2 skrin nak menaip mesej...setengah jam baru siap 1 mesej pnnyer lah mcm siput...skrg org dah sibuk dgn IPHONE 4..aqu skit x bernafsu..hahhahah...
MySpace
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane ????
hahahahahah....
MySpace




0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini