25/01/11

BAKSIS PERSUMA VERSI PIX

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...
entri nie versi gambar ja sebab jam menunjukkan pukul 3.05 minit pagi....
(kelas pagi takda 2 over on9 sampai ke pagi....sebelum 2 cari data untuk Kaedah Penyelidikan)
otak pon dah kering...takda idea nak mengarang apa benda pon...
gambar sudah cukup menceritakan apa yang daku ingin ceritakan...ececeh....
MySpace










kenalkan adik-adik ni dari Sekolah Kebangsaan Sungai Sireh....
1 gerup dengan daku dan cik dayah...(kami peserta sahaja)
manakala abang PC adalah abg Adam Afiq a.k.a abg marte...
& kakak Pc eila...

iwan-seorang yg aktif
nizam~amatlah pasif dan agak pendiam
fizi~boleh tahan...(xtau nak describe mcm mane)
anis~adik yang comei dan amat pandai melukis....
azira~juga tidak banyak bercakap dan agak blur....
xpa walau macam mana pon watak kamu akak harap bila kamu dah kenal dunia yang lebih luas kamu semua pandai menyesuaikan diri...
:))

mereka niw amat naif dan masih kabur dengan persekitaran luar...
(apa-apa pon doa daku sentiasa mengiringi mereka..semoga mereka menjadi insan yang berguna kelak)

MySpace


by iwan

hasil tangan anis (cantikkk :) )


contengan nizam...


lukisan oleh fizi (nak 2ggu dia lukis kemain lama...siap paksa2 dulu baru dia lukis...)

dan ini pula oleh nazirah (adik niw pon sampai mengeluh-geluh dan hampir give up untuk terus melukis muka dia)


*inilah hasil apabila abang PC dan kakak PC memberi arahan kepada adik-adik ini untuk melukis muka masing-masing...macam-macam rupa...hahahhaha...lain mukanya lain dilukisnya...
:))


TO BE CONTINUED.......
MySpace

12 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

nurul fiyda berkata...

kalau aku memang fail lah bab melukis nie

onni dayu berkata...

hahahah..tau xpa...aqu pon blur gak kalau org suruh aqu lukis2 niw...
lukis org jadi orang utan..hahahah...

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni.... :-)

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni.... :-)

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni... :-)

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni... :-)

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni...

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni...

Nur Kasih berkata...

Bestnya ayu dapat join aktiviti macam ni...

specky berkata...

huhuh..knp gambar kte nampak hitam =_="

onni dayu berkata...

fatiah~ah'ah..best2..pengalaman berharga...xder jual kat mana2...
:))

onni dayu berkata...

specky~sori cek dayah...myb pencahayaan yg kurang dr kemera handset...biasalah handset murah...hahahahha...

Terdapat ralat dalam alat ini