17/12/10

Pengorbanan "Terindahku"

Assalamualikum,Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia...(hehehehe)...lama betol x update blog nie...bukan apa malas dan xder idea nak tulis apa...lagipun sejak 2 menjak nie bizi lerr....masa kat kampung bizi jadi penternak(ternak binatang dan ternak diri sendiri)...hahahahha....maka hari ini terajin dan terupdate lah blog ini....jum baca apa yg saya mengarut ini yer kwn2...

7 DISEMBER 2010

Dah Otw balik UKM..perkampung Simposium Keushawanan Inter-U 2011 KAB dan juga ABADI a.k.a Aminuddin Baki Annual Dinner of Inspiration......2 in 1 beb....bukan tamak yerr....tapi nak cari pengalaman...mula2 rasa cam boleh bawak jew tanggungjawab nie...tapi gamaknyer memang penat kot...huhuhu...tanggungjawab tetap tanggungjawab...
walau berat hati,berat punggung berat perut dan berat segala-galanya namun diri ini wajib balik...
selama 2 minggu niw maka perlulah aqu bertungkus lumus menyiapakan semua kerja utk Simpo dan Abadi...
at least siapkan sedikit sebanyak pon dah kira ok...

Simpo akan berlangsung 15 Januari 2011....
jemput yerr dtg ramai-ramai..terbuka utk semua lapisan masyarakat...heheheheh....


dan ABADI pulak dinner tahunan kolej...pastinya semua penduduk kampung aminuddin baki akan dijemput...
19 Mac 2011...
tema majlis KAU ABADI DIHATIKU...
tema pakaian SPAKLING NATURE...so dah boleh start cari baju ni...hahahahah....
malam 2 semua mesti bling2 lah yerrr.....


10 DISEMBER 2010

OMG...hari paling ditunggu-tunggu...
result exam budak2 UKM dah kuar...nepes giler ahh..tapi dah boleh agak dapat o.k atau k.o...
x mau citer banyak sebab agak sedih....sebab 1 subjek everything not in lane....tapi xperlah semua ada hikmah...maka nasihat kepada diri sendiri....anda buatlah yang terbaik..kerana semua terpulang pada diri anda...huhuhuhu....kenapa setiap sem subjeknyer makin susah....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........kene banyak lagi usaha niw...



20 DISEMBER 2010

welkem new sem....x sabar sebab dapat jumpa balik kengkawan...dan yang penting blok niw dah x sunyi...huhuhuhu....
dan kehidupaan back 2 normal...
bangun pagi---->kelas---->makan tenggahhari----->kelas---->tutor---->on9----->assignment....
kepada warga-warga UKM selamat kembali ke sekolah a.k.a falkuti anda masing-masing yerr...MySpace






0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini