23/12/10

ENTRI KHAS BUAT KAU

Assalamualikum dan Salam 1 Malaysia...
semangat!!! semangat!!!( nada cam Intan citer Indon yg populat dulu kat astro prima)hahahahah....
ishk terasa nak nanyi lagu Negaraku lah pulak...rasa-rasa dah hampir setahun kot x nyanyi lagu Negaraku ramai-ramai...ishk3...apa punya rakyat Malaysia lah...tapi aqu still ingat lagi lagu Negaraku 2 yerr....
MySpaceaccutly dayu tulis entri khas niw sebab nak ucapkan thanks bebanyak kat kawan karib dayu iaitu CIK FIYDA comei kita sebab dia dah promote dayu kat blog dia..2 kali pulak 2...hehehehe...rasa pames lak....CIK FIYDA niw merangkap kosmate dayu kat UKM...kami majoring Ekonomi Pembagunan & Sumber Manusia...
dayu jugak nak ucap gud luck kat piyda sebab dia join kontes AKU DAN KACA MATA....dan 1 lagi SEGMEN JOM BERKENALAN...
MySpacethanks manyak...manyak... n manyak ya piyda...dan semoga ko dpt adiah utama dan jgn lupa belanja aqu tau...hahahaha...Jangan lupa yer kawan-kawan singgah blog dia yerr...dia niw rajin mengupdate blog dia...leh lah baca entri dia selalu...kalau saya jangan harap lah yerr..kalau rajin 2 3 entri saya update..kalau malas sebulan sekali jew...:p..anyway share2,gamshamida dan arigatou sekali lagi buat piyda...sayang kau kencang-kencang.....MySpace


 oklah sampai sampai disini sahaja...dah masuk maghrib nak mandi dan solat...
ok..selamat tinggal(cewah skema ckit)...
assalamualaikum....
MySpace







0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini