1/09/10

Bila dayu mula berbloging....

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...
hahahahahha....(tetiba jew rasa kelakar)
sebab apa???entah lah....(apa pnyer jawapan lah...)
rasa nak berbloging 2 dah lame dah ada...
memang selama niw aqu dah ada akaun blog....baru setakat 1 post aqu dah malas dah...
biasalah nak menulis niw kene ada minat dgn idea...
aqu ni jenis malas ckit nak menaip2 n mengarang ayat2 niw...
biasalah sejak dr sekolah x berapa minat karang...
tapi sejak tgk dah ramai kawan2 aqu dah ada blog sniri...
teringin jugak nak berbloging jgk...yerlah blog niw dah jadi tempat meluahkan perasaan...
(dah ganti diari)...sekarang x ramai org guna diari tok luahkan isi hati n apa yg berlaku dlm idop kan2...
budak2 zaman sekarang lebih minat luah semua niw kat blog diaorg....
hahahah....aqu pon nak try gak lah...tapi tgklah setakat mana aqu niw betul2 istiqamah nak update blog niw...
utk permulaan niw jew lah aqu nak 2lis....kikiki....
xder idea lak nak tulis...bila dah ada bahan nak post i will update...
:)

0 0 Orang Dok Harap Saya Kurus:

Terdapat ralat dalam alat ini